Koesterkisten

De Koesterkist is vooralsnog in Nederland en zelfs wereldwijd een uniek product. Creativiteit kent geen grenzen en dat geldt ook voor de mogelijkheden van het ontwerp en de print voor op zo’n bijzondere Koesterkist. De afbeelding of foto op hout is haarscherp doordat er geprint wordt met een fine art printer. Dus zoek je een origineel cadeau en wil je iets geven dat een leven lang gekoesterd wordt, geef dan een Koesterkist!

De koesterkist is verkrijgbaar in twee maten, een Kleine Koesterkist van 15 x 40 x 32 (hxbxd) en de Koesterkist van 40 x 40 x 40 cm. Er kan tevens een gestoffeerd deksel bij geleverd worden zodat je een praktisch poefmodel hebt. De lak is naar keuze transparant of wit.

Poef
Poef
Kleine Koesterkist
Kleine Koesterkist
Koesterkist Hout
Koesterkist Hout

Het ontwerp maken we in overleg, je kunt de bestanden zoals foto’s, teksten of een scan digitaal aanleveren. Eventueel kunnen wij de materialen voor je scannen.

Heb je zelf geen mooie afbeeldingen of vindt je het moeilijk iets geschikts te vinden dan hebben wij een aantal ontwerpen. Hier volgen een paar voorbeelden:

Is dit niet wat je zoekt, geef dan aan wat je graag wel wilt en Koesterkisten maakt het!

Wij denken graag met je mee en maken verschillende opties die in een proefdruk gemaild worden. Een geheel eigen ontwerp insturen, kan natuurlijk ook!

Heb je vragen, mail info@koesterkisten.nl of bel 06 - 13629399 gerust!